Kabeljauw met in Dépoo7 gestoofde prei

Kurt Wynant - Dépoo
Kabeljauw met in Dépoo7 gestoofde prei

Ingrediënten

  • Voor 4 personen
  • 4 kabeljauwhaasjes
  • 20 ml room
  • 2 preistengels
  • 1 ei
  • citroensap van 1/2 citroen
  • boter
  • Peper, zout en nootmuskaat

Werkwijze

  • Versnipper de prei in stukken van ong. 2 cm. Verwerk zowel het witte als het groene gedeelte.
  • Stoof de prei in wat boter en kruid af met nootmuskaat, peper en zout.
  • Overgiet na 10 minuten met de Dépoo en laat uitstomen zodat alle alcohol verdwijnt, hou warm.
  • Bak de kabeljauw en kruid met peper en zout.
  • Klop de dooier van het ei door de room en voeg toe aan de prei.
  • Schik de prei op een bord en leg daarop de kabeljauw.
  • Serveer met natuuraardappeltjes.
  • Versier met wat peterselie.
Kurt Wynant - Dépoo
2018-01-20T10:29:08+00:00